Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

TD Călăraşi a organizat campionatul de dame

|versiune pentru tipar||
PDM / 26 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Duminică, 24 februarie, organizaţia de tineret TD Călăraşi a Partidului Democrat din Moldova şi simpatizanţii lor, au organizat runde de joc de dame.

Competiţia a oferit şanse pentru destindere după o săptămînă de muncă, dar cei prezenţi au reiterat şi plăcerea de a juca, făcînd alegerea potrivită în condiţiile propuse de tabla de joc. Perspicacitatea, inteligenţa şi reacţia sînt doar cîteva din competenţele foarte necesare jucătorilor de dame. Purtătorii acestor calităţi, dar şi norocoşii amicalei sus-menţionate au fost Vasiliu Oleg, Chicu Victor, Tihon Gabriela, Dodon Tamara clasaţi primii în palmares în categoriile bărbaţi juniori şi seniori, şi respectiv, femei junioare şi seniore. Alte 4 persoane s-au învrednicit de locul II- Spatari Igor, Botea Petru, Luca Simona, Semionov Veronica, iar Mîrza Nicolae, Stratulat Andrei, Găină Maricica, Bulgac Marcela au locul III la categoriile sus-menţionate.

Cu victorie s-au ales şi toţi participanţii celor 4 grupe de jucători.

De fapt, însăşi participarea la întrunirile amicale, de sport sau de cultură, de inteligenţă sau de civilizaţie, sînt, pentru membrii Partidului Democrat un fel de a-şi umple timpul liber, un mod de a se ţine împreună.

Sursa: td.md

Tineretul Democrat Şoldăneşti a ales organele de conducere a Organizaţiei PDM Glodeni are peste 800 de noi membri