Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM Glodeni are peste 800 de noi membri

|versiune pentru tipar||
PDM / 26 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Peste 800 de noi membri ai Partidului Democrat au fost salutaţi în cadrul unui Forum raional, care a avut loc sâmbăta în Glodeni. Carnetele de partid au fost înmânate de către preşedintele PDM, Marian Lupu, care i-a felicitat pe noii membri cu această alegere.

Marian Lupu a apreciat înalt aderarea unui număr atât de impunător de noi membri, proces care s-a intensificat pe parcursul ultimului an, fapt care, în opinia sa, reconfirmă ataşamentul oamenilor faţă de valorile promovate de formaţiune, dar, totodată, vorbeşte şi despre încrederea pe care ei o au în Partidul Democrat.

Marian Lupu a dat asigurări că Partidul Democrat va continua să promoveze iniţiative necesare şi aşteptate de oameni şi nu va ceda presiunilor. În acest context, liderul PDM a amintit despre un şir de iniţiative înaintate de fracţiunea parlamentară a PDM, care au ca scop să sporească bunăstarea oamenilor, inclusiv în domeniul protecţiei sociale, a educaţiei, de susţinere a agricultorilor etc.

La reuniune au mai participat lideri ai organizaţiilor teritoriale ale PDM din Bălţi, Râşcani, Făleşti, precum şi parlamentarii Igor Corman, Iurie Bolboceanu, Gheorghe Braşovschi, secretarul general al PDM, Constantin Botnari.

Sursa: www.pdm.md

TD Călăraşi a organizat campionatul de dame Poziţia PDM cu privire la votul comun, acordat astăzi de consilierii raionali ai PLDM şi PCRM din Floreşti pentru demiterea preşedintelui raionului, democratul Ştefan Paniş