Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Demarează etapa a II-a a campaniei sociale “Moldova, vreau să te ajut!”

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 mai 2013
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova va realiza, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, mai multe acţiuni de caritate în raioanele ţării, care au ca scop atât dezvoltarea spiritului participativ al cetăţenilor, responsabilizarea comunitară, cât şi ajutarea familiilor şi copiilor aflaţi în dificultate.

În cadrul etapei a II-a a campaniei sociale “Moldova, vreau să te ajut!”, tinerii democraţi, fiind susţinuţi de membrii PDM din majoritatea raioanelor, vor acumula donaţii — jucării, cărţi, inventar sportiv, rechizite şcolare, îmbrăcăminte pentru copii, care ulterior vor fi transmise şcolilor internat, caselor de copii, dar şi mai multor familii nevoiaşe.

În cadrul celei de-a doua etape a campaniei vor fi implicaţi voluntari din peste 120 de localităţi ale ţării, iar beneficiari ai donaţiilor vor fi în jur de 8500 de copii.

Victor Zubcu, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDM, a menţionat că donaţiile vor fi colectate inclusiv pe parcursul lunii iunie şi pot fi aduse la sediile organizaţiilor raionale ale PDM.

De asemenea, pe 1 iunie, tinerii democraţi vor organiza diverse acţiuni de sărbătoare în instituţii rezidenţiale, în cadrul cărora copiii vor avea parte de spectacole, dulciuri şi cadouri.

Campania “Moldova, vreau să te ajut!” a demarat pe 13 aprilie cu o amplă acţiune ecologică şi se va încheia în aprilie 2014, timp în care participanţii şi-au propus să reabiliteze şi salubrizeze areale naturale, să organizeze acţiuni de caritate, campanii de sensibilizare a diverselor probleme acute cu care se confruntă societatea.

Sursa: www.pdm.md

Adunarea Populară a Găgăuziei a decis crearea unei fracţiuni a PDM Femeile democrate au organizat un concert cu genericul “Să creştem copiii acasă”