Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Femeile democrate au organizat un concert cu genericul “Să creştem copiii acasă”

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 mai 2013
Partidul Democrat din Moldova

În cadrul Campaniei Naţionale “Să ne creştem copii acasă”, Organizaţia de femei a PDM a desfăşurat, sâmbăta, o sărbătoare de suflet pentru familii cu copii din municipiul Chişinău cu genericul “Cu dragoste pentru copii şi părinţi”. La Teatrul de Vară a fost susţinut un extraordinar concert cu participarea vedetelor naţionale Vitalie Dani, Adriana Ochişanu, Mariana Mihailă, Carolina Prepeliţă, Alexandru Lozanciuc, ansamblul de dans din s.Moleşti, Ialoveni şi Rafael Bobeica. Pentru ca sărbătoarea să fie deplină, copii au fost serviţi şi cu îngheţată.

În cuvântul de salut, preşedinta OF PDM, Valentina Buliga, a ţinut să menţioneze importanţa şi rolul familiei pentru consolidarea unei societăţi active.

“Familia ca reper, familia ca o realitate, ca o instituţie care ne oferă alinare, ne susţine şi ne dă aripi pentru viaţa cotidiană, necesită consolidată şi susţinută. Familia astăzi trece prin mai multe crize care sunt datorate nici mai mult nici mai puţin decît modului de viaţă, care caracterizează civilizaţia noastră în zorile mileniului trei. Familia însă nu este un cerc închis. Este locul creşterii şi al vieţii. Şi este şi baza oricărei societăţi umane”, a spus Valentina Buliga.

“Evident că statul rămîne încă restant la un şir de capitole ce ar viza sprijinul şi susţinerea familiei. Mai avem mult de muncit pentru a atinge nişte standarde ce ar garanta siguranţa familiilor în Moldova. Aceste obiective rămîn şi în continuare pe agenda de lucru a PDM. Dar avem nevoie şi de înţelegerea şi susţinerea dvoastră, a părinţilor şi a societăţii în întregime, pentru schimbarea mentalităţii şi sporirea gradului de responsabilitate în creşterea şi educarea propriilor copii, dar şi implicarea părinţilor exemplari în reeducarea sau chiar educarea tinerilor cum să fie buni părinţi”, a mai adăugat preşedinta OF PDM.

Sărbătoarea a fost parte a şirului de acţiuni desfăşurate de OF PDM în cadrul campaniei “Să ne creştem copiii acasă”, demarată la 15 mai, de Ziua internaţională a Familiei, şi care va dura pe parcursul acestui an în mai multe localităţi ale ţării.

Sursa: www.pdm.md

Demarează etapa a II-a a campaniei sociale “Moldova, vreau să te ajut!” A fost semnat Acordul de constituire a Coaliţiei pentru Guvernare Pro-Europeană