Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu a discutat cu Ambasadorul SUA la Chişinău despre extinderea şi diversificarea asistenţei acordate în diverse domenii ţării noastre

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 iunie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a discutat cu Ambasadorul SUA la Chişinău despre extinderea şi diversificarea asistenţei acordate în diverse domenii ţării noastre, precum şi despre sprijinul acordat de Guvernul SUA transformărilor democratice şi edificării statului de drept în Republica Moldova. Marian Lupu, a avut astăzi, 10 iunie, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al SUA în Republica Moldova, William H. Moser.

În cadrul întrevederii, cei doi au făcut un schimb de opinii referitor la situaţia social-politică din ţara noastră, creată odată cu depăşirea crizei politice prin formarea noii coaliţii de guvernare şi votarea noului Executiv.

În acest context, William H.Moser a salutat formarea noii coaliţii democratice din Moldova, exprimându-şi încrederea că ţara va continua cursul reformelor. Totodată, Ambasadorul SUA a reiterat şi pentru viitor sprijinul ţării sale pentru eforturile Republicii Moldova pe calea reformelor şi pentru aspiraţiile sale de integrare în instituţiile europene.

Preşedintele PDM a specificat că această întrevedere vine să continue bunele practici între Republica Moldova şi SUA.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Mesaj de felicitare cu ocazia aniversării a 9 ani de activitate a Organizaţiei de Femei a PDM Marian Lupu: Miniştrii îşi vor desemna adjuncţii