Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mesaj de felicitare cu ocazia aniversării a 9 ani de activitate a Organizaţiei de Femei a PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 iunie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Stimate membre ai Organizaţiei de Femei a PDM,

Acum 9 ani, la 5 iunie 2004, în cadrul Partidului Democrat din Moldova a fost constituită o structură internă importantă, care promitea să ofere noi şanse de afirmare femeilor în politică. Astăzi, Organizaţia de Femei a PDM a îndeplinit şi cele mai exigente aşteptări! Organizaţia este dezvoltată, are filiale în toate raioanele ţării, iar gradul de pregătire a femeilor pentru lupta politică este unul competitiv. Numărul tot mai mare al colegelor noastre din PDM dovedeşte că Organizaţia de Femei este una atractivă şi de succes!

În noul Cabinet de Miniştri, Partidul Democrat este reprezentat de două doamne. Circa 12% din primarii democraţi sunt femei, iar la nivel de consilieri săteşti şi orăşeneşti acest indicator este de 28%.

Considerăm că au fost obţinute rezultate bune fiindcă, de la bun început, de la fondarea OF PDM şi până astăzi, s-a lucrat pentru a se crea o organizaţie puternică, viabilă, un nucleu la care să adere toate femeile care simt că trebuie să intervină în politică pentru a asigura un viitor mai bun pentru această ţară şi pentru cetăţenii săi.

Stimate Doamne,

Vă îndemnăm ca şi în continuare, împreună în cadrul PDM, să identificăm căile prin care femeile pot deveni o voce puternică în societatea şi în politica din Republica Moldova. Partidul Democrat va pleda şi în continuare, prin acţiuni de zi cu zi, pentru reprezentarea intereselor femeilor în toate domeniile vieţii sociale, economice şi politice.

Vă încurajăm să fiţi active, curajoase şi să împărtăşiţi cunoştinţele şi ideile dumneavoastră ori de câte ori este necesar. Doar astfel, Partidul Democrat va influenţa politici şi percepţii pentru o societate echitabilă, armonioasă, demnă şi democratică!

Cu profund respect,

Valentina BULIGA,
Preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat din Moldova

Marian LUPU,
Preşedintele Partidului Democrat din Moldova

Sursa: www.pdm.md

Câştigătorii concursurilor pentru copii, instituite de Organizaţia de Femei a PDM, au fost premiaţi Marian Lupu a discutat cu Ambasadorul SUA la Chişinău despre extinderea şi diversificarea asistenţei acordate în diverse domenii ţării noastre