Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Guguţă şi amicii săi în vizită la grădiniţe

|versiune pentru tipar||
PDM / 21 iunie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Păpuşile de la Teatrul “Guguţă” au ajuns în mai multe grădiniţe din capitală. Actorii au prezentat copiilor câteva spectacole din repertoriul teatrului municipal.

Surpriza, de care s-au bucurat până acum câteva sute de copii, a venit din partea Organizaţiei de Femei din municipiul Chişinău a Partidului Democrat.

“Dorim să aducem lumea basmelor mai aproape de copii. Ne-am gândit ca în Anul Spiridon Vangheli să le facem o sărbătoare celor mici împreună cu actorii de la teatrul ce poartă numele celebrului Guguţă, «copilul» îndrăgitului scriitor”, a menţionat Valentina Rotaru, vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei PDM Chişinău.

Tatiana Golban, preşedinta organizaţiei de femei din sectorul Buiucani, a evidenţiat rolul teatrului în educaţia copiilor. “Aceste spectacole sunt educative, îi ajută să înţeleagă ce e rău şi ce e bine, le oferă modele de comportament”, a spus Tatiana Golban.

Pe parcursul lunii iunie, în cadrul acestei initiative, au fost prezentate spectacole cu păpuşi la 5 grădiniţe din sectorul Buiucani, Botanica şi orăşelul Durleşti.

Vizitele vor continua săptămâna viitoare la grădiniţele din sectorul Centru, Ciocana şi Râşcani.

Sursa: www.pdm.md

Curtea Constituţională a validat mandatul noului deputat democrat Marian Lupu a participat la inaugurarea Memorialului din Seseni, raionul Călăraşi