Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu, în vizită la Festivalul turistic de la Domulgeni: “Avem multe locuri pitoreşti, care merită a fi promovate ca destinaţii de turism rural”

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 iunie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Liderul PDM, Marian Lupu, a participat, astăzi, la Festivalul turistic naţional al tradiţiilor “Duminica Mare”, care a avut loc în satul Domulgeni, raionul Floreşti.

La serbarea muzicală, desfăşurată în lunca râului Răut, în prezenţa unui număr mare de spectatori, au participat ansambluri folclorice din mai multe localităţi din ţară. Localnici dar şi turişti din toate colţurile ţării au venit să asculte muzică populară, să admire expoziţii cu lucrări ale meşterilor populari şi să guste din bucatele tradiţionale, preparate de cei mai iscusiţi bucătari din zonă.

În discuţie cu oamenii care au venit la festival, Marian Lupu a menţionat că Moldova are multe locuri pitoreşti, care merită a fi promovate ca destinaţii turistice, subliniind că asemenea evenimente sunt extrem de binevenite, deoarece pun în valoare tradiţiile de la sat. “Organizarea unui astfel de festival este o iniţiativă frumoasă, care poate fi extinsă în alte zone cu potenţial turistic din Republica Moldova. Avem tradiţii naţionale bogate, avem cu ce ne mândri şi este necesar să le promovăm prin toate metodele posibile”, a spus Marian Lupu.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu a participat la inaugurarea Memorialului din Seseni, raionul Călăraşi Tinerii Democraţi din or. Rîşcani au demarat o acţiune ecologică în parcul oraşului Rîşcani