Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

În localitatea Pîrliţa din raionul Ungheni, a avut loc a Cupa Tineretului Democrat la minifotbal

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 iunie 2013
Partidul Democrat din Moldova

În localitatea Pîrliţa din raionul Ungheni, a avut loc a Cupa Tineretului Democrat la minifotbal. Amatorii de sport au avut ocazia de a asista la dueluri uluitoare. dintre echipele locale. Peste 100 de suporteri au susţinut echipele participante.

Lupta pentru premiul întîi s-a dat între echipa “Abus” din or. Ungheni şi echipa din satul Agronomovca, în cele din urmă au învins orăşenii. Pe locul trei s-a plasat echipa din satul Cetireni.

Acest campionat a fost organizat şi sponsorizat de organizaţia teritorială Ungheni a Partidului Democrat din Moldova. Ludmila Guzun, preşedintele PDM Ungheni, Negară Vlad, vicepreşedintele PDM Ungheni, secretarul-executiv, Mihai Racoviţă, preşedintele Federaţiei raionale de fotbal, Petru Langa şi primarul localităţii Pîrliţa Bejan Ion au premiat învingătorii şi au încurajat tinerii să practice sportul de perfomanţă.

Acest turneu este la a doua ediţie, iar cei care încă nu au reuşit să ocupe un loc de vîrf, au toate şansele să intre în posesiunea premiului cel mare la următoare competiţie raională.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii Democraţi din or. Rîşcani au demarat o acţiune ecologică în parcul oraşului Rîşcani Tinerii democraţi din localitatea Codru şi-au stabilit priorităţile pentru următorii doi ani