Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi din localitatea Codru şi-au stabilit priorităţile pentru următorii doi ani

|versiune pentru tipar||
PDM / 29 iunie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din localitatea Codru, municipiul Chişinău, şi-a desemnat conducerea, fixându-şi obiectivele pentru perioada 2013–2015.

Cu votul unanim al membrilor prezenţi la şedinţă, în funcţia de preşedinte a fost reales Ion Andrieş, care se află în fruntea organizaţiei din 2009.

Andrieş a anunţat drept obiective principale în noul său mandat o agendă politică încărcată pentru tinerii democraţi, contribuţia la dezvoltarea localităţii şi obţinerea unui rezultat bun la următoarele alegeri locale.

Preşedintele Organizaţiei PDM Codru, Serghei Curnic apreciază munca depusă de tânăra echipa în campaniile electorale precedente, implicarea acesteia în activitatea de partid şi în rezolvarea problemelor din localitate. Potrivit lui Curnic, după patru ani de activitate, tinerii democraţi se pot considera o echipă consolidată, activă şi puternică.

La rândul său, Preşedintele Organizaţiei de Tineret PDM din municipiul Chişinău, Igor Usturoi, a declarat că OT Codru reprezintă o forţă, care a înregistrat cele mai bune rezultate în rândul structurilor de tineret din suburbii. Usturoi şi-a exprimat încrederea în potenţialul colegilor săi şi în capacitatea acestora de a-şi realiza scopurile propuse.

Organizaţia de Tineret PDM din orăşelul Codru a fost constituită acum patru ani.

Sursa: www.pdm.md

În localitatea Pîrliţa din raionul Ungheni, a avut loc a Cupa Tineretului Democrat la minifotbal Marian Lupu, a vizitat Centrul de plasament “Drumul spre casă” din mun. Bălţi, în cadrul campaniei sociale a PDM “Moldova, vreau să te ajut”