Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu, a vizitat Centrul de plasament “Drumul spre casă” din mun. Bălţi, în cadrul campaniei sociale a PDM “Moldova, vreau să te ajut”

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 iulie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Sărbătoare cu muzică, dans şi dulciuri pentru copiii de la Centrul de plasament “Drumul spre casă” din Bălţi.

În cadrul campaniei “Moldova vreau să te ajut” lansată de PDM, instituţia a primit în dar un teren de sport, inventar sportiv şi cărţi.

Democraţii din Bălţi au amenajat în curtea instituţiei rezidenţiale un teren de sport unde copiii pot să joace tenis, fotbal şi volei.

Preşedintele OM Bălţi a PDM, Cecilia Graur, a menţionat că cei 10 ani de activitate a Centrului demonstrează cît de unită este marea familie care locuieşte aici. “Este o familie frumoasă, unde se petrec lucruri deosebite, ce merită a fi luate în seamă”, a subliniat preşedintele OM Bălţi a PDM.

Centrul de plasament a fost vizitat şi de liderul PDM, Marian Lupu.

“Am anunţat o campanie pe scară naţională cu genericul «Moldova vreau să te ajut». Şi în cadrul acestei campanii venim cu aceste daruri mici, dar sper foarte utile care să facă viaţa şi prezenţa copiilor aici, puţin mai veselă, puţin mai educativă dacă doriţi”, a declarat Marian Lupu.

La acţiunea de caritate a participat şi consulatul României la Bălţi, care a oferit o donaţie de carte din partea copiilor din Timişoara.

Amintim că acţiunile din cadrul campaniei “Moldova, vreau să te ajut!” se desfăşoară la nivel naţional, iar autorii acesteia prezintă lunar o hartă a realizărilor. Astfel, echipa şi simpatizanţii PDM şi-au propus să reabiliteze şi să salubrizeze în jur de 1000 de obiective, printre care aproape 500 de gospodării, 138 de fîntîni, 59 de parcuri şi grădini publice, 40 de izvoare, 27 de instituţii, terenuri sportive, memoriale etc.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi din localitatea Codru şi-au stabilit priorităţile pentru următorii doi ani Tinerii Democraţi TD Cahul mai puternci, mai consolidaţi