Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii Democraţi TD Cahul mai puternci, mai consolidaţi

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 iulie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Peste 100 de tineri au particpat în acest weekend la forumul organizaţiei de tineret TD Cahul. Timp de două zile democraţii au avut parte de o agendă încărcată: instruire politică, întîlniri cu liderii de partid, competiţii sportive şi conferinţa organizaţiei de tineret.

Victor Zubcu, preşedintele organizaţiei de tineret a Partidului Democrat din Moldova a prezentat particpanţilor campaniile şi activităţile naţionale realizate pe parcursul ultimilor doi ani. “Pentru ca tinerii să facă perfomanţă în Republica Moldova sunt necesare respectarea următoarelor criterii: pregătirea profesională şi politică, dezvoltarea abilităţilor manageriale, de liderism, de comunicare şi imlicaţia în partid.”, a declarat Zubcu.

Pavel Filip, vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, preşedintele organizaţiei municpale Chişinău PDM în cadrul întîlnirii cu tinerii a încurajat absolvenţii de liceu să îşi facă studiile în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiei. “Tinerii trebuie să fie atraşi de IT. Aveţi şansa de a face perfomanţă în Republica Molodva”, a menţionat vicepreşedintele.

Ziua de sîmbătă a fost marcată de Conferinţa organizaţiei de tineret TD Cahul. Cu votul unanim al tinerilor prezenţi la şedinţă a fost reales preşedinte, Sergiu Drangoi. Acest lider reales împreună cu echipa, a demonstrat pe parcursul anului curent mobilizare, competivitate în organizarea acţiunilor ecologice, sociale şi culturale.

Elena Bacalu, preşedintele organizaţiei de partid din raionul Cahul a adus mulţumiri tinerilor pentru implicarea în activitatea de partid, pentru munca depusă în alegerile locale din satul Manta.

“Tinerii democraţi din Cahul sunt o forţă în zona Sud, au demonstrat perfomanţe şi vor continua să ne surprindă cu iniţiative locale”, a remarcat Victor Zubcu.

Forumul s-a încheiat duminică cu finala la fotbal şi înmînarea diplomelor. Tinerii urmează să organizeze în această vară un eveniment de amploare unde vor putea particpa un număr mai mare de tineri.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu, a vizitat Centrul de plasament “Drumul spre casă” din mun. Bălţi, în cadrul campaniei sociale a PDM “Moldova, vreau să te ajut” Membrii Partidului Democrat din Moldova au participat astazi la acţiunile de comemorare a 64 de ani de la deportările în masă din 1949