Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

O delegaţie a Partidului Democrat din Moldova efectuează, în perioada 12–17 august a.c., o vizită de lucru în Republica Populară Chineză

|versiune pentru tipar||
PDM / 12 august 2013
Partidul Democrat din Moldova

O delegaţie a Partidului Democrat din Moldova efectuează, în perioada 12–17 august a.c., o vizită de lucru în Republica Populară Chineză. În fruntea delegaţiei se află vicepreşedinţii PDM, Andrian Candu, vicepreşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, şi Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor.

Pe parcursul vizitei de lucru, democraţii vor avea întrevederi cu reprezentanţi ai Parlamentului Republicii Populare Chineze, cu membri ai Guvernului şi delegaţi ai Partidului Comunist Chinez.

Astăzi de dimineaţă, prima întrevedere a lui Andrian Candu şi Pavel Filip a fost cu Cheng Guoping, viceministrul de Externe al Republicii Populare Chineze. În cadrul ei s-a discutat despre interesul comun al celor două state de a consolida cooperarea bilaterală, la nivel politic, economic şi cultural. Reprezentantul diplomaţiei chineze a confirmat cu fermitate interesul ţării sale de a susţine dezvoltarea parcurilor industriale în Moldova, în care companiile chineze să aducă investiţii financiare şi tehnologice pentru a crea noi locuri de muncă în ţara noastră.

Pe parcursul următoarelor zile, vom pune la dispoziţia mass-media informaţii relevante din cadrul întrevederilor avute de delegaţia Partidului Democrat din Moldova în cadrul vizitei de lucru în Republica Populară Chineză.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Nina Ţurcan, Preşedintele Organizaţiei Republicane a persoanelor în etate “Tezaurul Naţiunii”, a avut o întîlnire cu oamenii în etate din satul natal Cotiujenii Mari, raionul Şoldăneşti Andrian Candu: Colaborarea moldo-chineză intră într-o nouă etapă