Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia municipala de Femei a Partidului Democrat din Moldova a lansat acţiunea

|versiune pentru tipar||
PDM / 29 august 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia municipala de Femei a Partidului Democrat din Moldova a lansat acţiunea “Primul ghiozdan de la PDM”, dedicata elevilor din familiile social-vulnerabile din Capitală. Preşedintele Organizaţiei municipale de femei a PDM, Ministrul Culturii, Monica Babuc, s-a întâlnit, azi, cu părinţi şi copii din familii social-vulnerabile pentru a le transmite un ajutor la început de an şcolar.

În cadrul întâlnirii, Monica Babuc a menţionat că echipa Organizaţiei municipale de Femei a PDM, conştientizând dificultăţile cu care se confruntă familiile cu mulţi copii şi mamele solitare, au decis să acorde, pentru început, un ajutor pentru 10 copii de clasa I. Viitorii elevi au primit în dar ghiozdane cu rechizite şcolare.

Monica Babuc a subliniat că această acţiune nu este unică şi că femeile democrate vor continua să ajute familiile social-dezavantajate, dar şi alte categorii vulnerabile de cetăţeni. “Organizaţia noastră şi-a propus să facă încă multe lucruri frumoase, fiind susţinută de conducerea PDM. Avem deja o experienţă bună în organizarea târgurilor de caritate pentru acumulare de fonduri. Vom multiplica aceste acţiuni, ca să fim alături de un număr cât mai mare de oameni care au nevoie de ajutor”, a adăugat preşedinta OF PDM Chişinău.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu, va merge joi, 29 august, în vizită la fraţii Andrei şi Denis Buţcu din satul Băcioi, Ialoveni A fost constituit Departamentul pentru Sanatate al PDM