Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia de Femei Chişinău a Partidului Democrat îşi consolidează echipa

|versiune pentru tipar||
PDM / 20 septembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Timp de 3 luni, doamnele democrate din sectorul Centru vor beneficia de instruiri care să le întărească aptitudinile de comunicare şi de conducere.

Primul training a fost consacrat Managementului Timpului şi a reunit în jur de 60 de femei. Participantele au discutat despre cum să-şi planifice corect timpul, ca să le reuşească pe toate. În calitate de expert a fost invitată Olga Nicolenco, trainer naţional pe probleme de Gender, Comunicare şi Strategii Electorale.

“Până când nu ştim să gestionăm timpul, nu ştim să gestionăm nimic. Trebuie să îţi planifici totul foarte clar şi să te motivezi. Prezenţa unei motivaţii veritabile, scurtează drumul până la ţintă de două ori”, le-a spus Olga Nicolenco participantelor la dezbateri.

Preşedintele Organizaţiei de Femei PDM Centru, Ruxanda Glavan, susţine că scopul prioritar al acestor activităţi este instruirea politică a doamnelor din Partidul Democrat. Ruxanda Glavan şi-a încurajat colegele să participe activ la dezbateri şi să beneficieze din plin de oportunitatea oferită.

Următoarea întrunire a Organizaţiei de Femei din sectorul Centru va avea loc pe 16 octombrie şi va fi axată pe comunicarea eficientă.

Sursa: www.pdm.md

Experţii democraţi din cadrul Departamentul de specialitate al PDM vor oferi consultaţii juridice gratuite persoanelor social-vulnerabile din ţară Peste 300 de tineri membri ai PDM Rezina, au participat în acest weekend la campingul anual al Organizaţiei de tineret a PDM — “Trofeul Democraţiei”