Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii de vârsta a treia din capitală şi-au ales conducerea organizaţiilor de sector

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

În această săptămână s-au desfăşurat Conferinţele Organizaţiilor Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii” din sectoarele municipiului Chişinău. În cadrul acestora, au fost prezentate rapoarte de activitate pentru perioada 2011–2013 şi au fost stabilite priorităţile pentru anul viitor.

În sectoarele Centru, Ciocana şi Râşcani au fost aleşi preşedinţi noi ai Organizaţiilor Persoanelor în Etate, iar la Buiucani şi Botanica au fost reconfirmaţi în funcţii foştii conducători. Ei vor avea un mandat de doi ani, în care îşi propun să valorifice experienţa de viaţă pe care o au spre binele societăţii.

“Organizaţia «Tezaurul Naţiunii» are drept scop reprezentarea şi protejarea drepturilor şi intereselor pensionarilor. Cu ajutorul Dumneavoastră putem găsi soluţii la problemele cu care se confruntă oamenii de vârsta a treia,” a menţionat Valentin Guznac, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PDM Chişinău, consilier municipal.

Participanţii au primit flori şi felicitări cu prilejul Zilei Mondiale a Persoanelor în Etate. Preşedintele Organizaţiei Municipale Chişinău “Tezaurul Naţiunii”, Ludmila Rotăraş, le-a dorit celor prezenţi sănătate şi i-a îndemnat la o viaţă socială activă.

Femeile democrate din sectorul Botanica au pregătit pentru membrii de partid de vârsta a treia dulciuri şi prăjituri coapte chiar de ele.

Întrunirile persoanelor în etate anticipează Conferinţa municipală a Organizaţiei Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii”, care va avea loc pe 20 octombrie.

Sursa: www.pdm.md

S-a desfăşurat Forumul tineretului democrat drochian cu genericul “Trofeul democraţei” Coaliţia ProEuropeană se consolidează la nivel local