Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii au oferit trandafiri pedagogilor din Chişinău

|versiune pentru tipar||
PDM / 4 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Sute de trandafiri au ajuns astăzi în şcolile din capitală şi din suburbii. Florile, însoţite de cuvinte alese pentru dascăli, au fost oferite cu prilejul Zilei Internaţionale a Profesorului, marcată pe 5 octombrie. Gestul vine din partea Organizaţiei Municipale Chişinău a Partidului Democrat din Moldova.

Echipe de activişti au pornit la drum dis-de-dimineaţă, pentru a ajunge în toate cele aproape 140 de instituţii şcolare din Chişinău. Democraţii au felicitat colectivele de pedagogi în numele conducerii partidului.

La liceul “Ştefan Vodă” din localitatea Vadul lui Vodă mesajul a fost transmis de preşedintele Organizaţiei de sector Ciocana, Sergiu Sainciuc, viceministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei.

“În spatele fiecărui om se află un dascăl, care l-a îndrumat în viaţă. Ei sunt cei care educă viitoarele elite. Le suntem recunoscători tuturor profesorilor şi le dorim multă sănătate şi putere de muncă”, a spus Sergiu Sainciuc în cadrul festivităţii dedicate Zilei Pedagogului.

Pe lângă dulciuri şi flori, reprezentanţii PDM au dăruit liceului şi şcolii primare din Vadul lui Vodă câte un set de inventar sportiv.

Sursa: www.pdm.md

Coaliţia ProEuropeană se consolidează la nivel local A fost lansat Departamentul politică externă şi integrare europeană a PDM