Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia raionala Drochia a PDM, a organizat un eveniment ce a devenit deja o tradiţie frumoasă, Ziua internaţională a persoanelor în etate

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia raionala Drochia a PDM, a organizat un eveniment ce a devenit deja o tradiţie frumoasă, Ziua internaţională a persoanelor în etate. Sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet amprentele experienţelor trăite pe parcursul vieţii.

Scopul evenimentului a fost de a recunoaşte rolul important al persoanelor vîrstnice din raion, promovarea imaginei pozitive, de a face ca vocile Dumnealor să fie auzite şi de a consolida interacţiunea între generaţii.

Cu această ocazie, în acest an un grup de activişti activi ai PDM din raion, în frunte cu Galina Postovan preşedintele Organizaţiei raionale Drochia a PDM, Svetlana Conea secretarul executiv, Elena Foca vicepreşedinte Organizaţiei de Femei, ne-am deplasat în cele 28 de localităţi ale raionului, pentru a le aduce un omajiu persoanelor in etate.

Pe lîngă mesajele de felicitare şi recunoştinţă faţă de toţi cei care, prin activitatea de o viaţă, şi-au cîştigat respectul întregii societăţi, activiştii le-au acordat un mic ajutor material, dorindu-le din tot sufletul sănătate, viaţă lungă, optimism, încredere şi dragoste şi ca grija pentru vîrstnici să nu devină o preocupare doar pentru o zi de sărbătoare, ci o îndatorire zilnică a fiecăruia dintre noi.

Sursa: www.pdm.md

A fost creat departamentul Relatii Interetnice al PDM Discursul vicepreşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, rostit în cadrul audierilor parlamentare privind emisia de acţiuni de la Banca de Economii şi concesiunea Aeroportului Internaţional Chişinău