Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

A V ediţie a cupei veteranilor la mini fotbal din raionul Rezina

|versiune pentru tipar||
PDM / 8 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Duminică, 6 octombrie 2013 pe stadionul din satul Cogîlniceni s-a desfăşurat cea dea V ediţie a campionatului la mini fotbal desfăşurat anual în memoria fotbaliştilor decedaţi. În competiţie au fost incluse 5 echipe, membrii echipelor avînd vîrsta mai mare de 40 de ani, astfel echipele din Cogîlniceni, Rezina, Chişinău, Cuizăuca,Cinşeuţi au concurat pentru cupa veteranilor. În cadrul clasamentului echipele sau plasat:

Preşedintele OT PDM Rezina a susţinut din start această idee onorabilă şi a fost prezentă la acest eveniment. Dna preşedinte a adus un mesaj de felicitare tuturor participanţilor precum şi organizatorilor pentru meciurile amicale. Totodată din partea echipei teritoriale a PDM Rezina participanţii au fost susţinuţi cu cadouri şi diplome.

Sursa: www.pdm.md

Discursul vicepreşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, rostit în cadrul audierilor parlamentare privind emisia de acţiuni de la Banca de Economii şi concesiunea Aeroportului Internaţional Chişinău Cel mai în vârstă democrat din sectorul Botanica a fost felicitat de Pavel Filip