Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Cel mai în vârstă democrat din sectorul Botanica a fost felicitat de Pavel Filip

|versiune pentru tipar||
PDM / 8 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Unul din decanii de vârstă al PDM Chişinău, Ion Gudumac, a împlinit 92 de ani. Cu acest prilej, el a fost felicitat de preşedintele Organizaţiei Municipale Chişinău a Partidului Democrat, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor. Oficialul, însoţit de colegi de partid, a mers în vizită la sărbătorit, pentru a-i ura “La Mulţi Ani”.

Ion Gudumac este membru al Partidului Democrat chiar de la înfiinţare, în 1997, şi continuă să fie activ în Organizaţia de Sector Botanica, din care face parte. A avut şi o activitate profesională îndelungată — până acum trei luni a lucrat în calitate de tehnician la Studioul “ Moldova Film”.

Pavel Filip spune că persoane asemenea lui Ion Gudumac aduc un plus de energie întregii echipe. “Ne mândrim cu Dumneavoastră şi Vă mulţumim pentru devotament. Sunteţi un model pentru noi: energic, plin de viaţă, ne încurajaţi şi pe noi să fim mai activi”, a spus preşedintele Filip.

Impresionat de vizită, Ion Gudumac a spus că rămâne fidel Partidului Democrat, în care vede un partid puternic, cu oameni plini de forţă. El le-a împărtăşit oaspeţilor din secretele longevităţii sale. Bărbatul spune că a fost mereu în mişcare, iar greutăţile vieţii l-au călit. În plus, a dus un mod de viaţă sănătos şi a avut o familie fericită.

Ion Gudumac s-a născut în 1921 şi este veteran al celui de-al Doilea Război Mondial.

Sursa: www.pdm.md

A V ediţie a cupei veteranilor la mini fotbal din raionul Rezina Organizaţia raionala Drochia a PDM, a organizat un eveniment ce a devenit deja o tradiţie frumoasă, Ziua internaţională a persoanelor în etate