Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia raionala Drochia a PDM, a organizat un eveniment ce a devenit deja o tradiţie frumoasă, Ziua internaţională a persoanelor în etate

|versiune pentru tipar||
PDM / 8 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia raionala Drochia a PDM, a organizat un eveniment ce a devenit deja o tradiţie frumoasă, Ziua internaţională a persoanelor în etate. Sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet amprentele experienţelor trăite pe parcursul vieţii.

Scopul evenimentului a fost de a recunoaşte rolul important al persoanelor vîrstnice din raion, promovarea imaginei pozitive, de a face ca vocile Dumnealor să fie auzite şi de a consolida interacţiunea între generaţii.

Cu această ocazie, în acest an un grup de activişti activi ai PDM din raion, în frunte cu Galina Postovan preşedintele Organizaţiei raionale Drochia a PDM, Svetlana Conea secretarul executiv, Elena Foca vicepreşedinte Organizaţiei de Femei, ne-am deplasat în cele 28 de localităţi ale raionului, pentru a le aduce un omajiu persoanelor in etate.

Pe lîngă mesajele de felicitare şi recunoştinţă faţă de toţi cei care, prin activitatea de o viaţă, şi-au cîştigat respectul întregii societăţi, activiştii le-au acordat un mic ajutor material, dorindu-le din tot sufletul sănătate, viaţă lungă, optimism, încredere şi dragoste şi ca grija pentru vîrstnici să nu devină o preocupare doar pentru o zi de sărbătoare, ci o îndatorire zilnică a fiecăruia dintre noi.

Sursa: www.pdm.md

Cel mai în vârstă democrat din sectorul Botanica a fost felicitat de Pavel Filip Marian Lupu a efectuat o vizită în raionul Briceni