Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu a efectuat o vizită în raionul Briceni

|versiune pentru tipar||
PDM / 8 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a efectuat o vizită în raionul Briceni, unde a avut mai multe întâlniri cu locuitorii satelor Drepcăuţi, Hlinova, Larga şi din or. Briceni.

În discuţiile pe care le-a avut cu oamenii, Marian Lupu a comunicat că Partidul Democrat şi-a consolidat echipa atât la nivel central cât şi local cu specialişti de înaltă calificare din diverse domenii, care sunt pregătiţi să propună iniţiative utile şi politici pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii în Moldova.

“Noi, cei din PDM, ştim situaţia dificilă prin care trec azi autorităţile locale şi suntem gata să aducem investiţii, sa facem proiecte, în oraşe şi în sate”, a afirmat Marian Lupu în discuţiile cu locuitorii s. Drepcăuţi.

La Drepcăuţi, Marian Lupu a oferit o donaţie pentru instalarea încălzirii în biserica din localitate.

În cadrul discuţiilor cu corpul didactic al Liceului din Larga, liderul PDM a abordat problema reformei în învăţământ, optând pentru o mai mare deschidere şi consultare a opiniei nemijlocite a cadrelor didactice atunci când se elaborează iniţiative sau proiecte legislative cum este Codul Educaţiei.

Liderul PDM a mai avut întâlniri cu agricultorii din raionul Briceni, cu care a discutat despre introducerea impozitului unic în agricultură, menţinerea TVA de 8%, crearea noilor locuri de muncă, eliminarea barierelor în calea exporturilor etc.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia raionala Drochia a PDM, a organizat un eveniment ce a devenit deja o tradiţie frumoasă, Ziua internaţională a persoanelor în etate Marian Lupu a felicitat locuitorii satului Peresecina, raionul Orhei, cu ocazia Hramului localităţii