Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu a felicitat locuitorii satului Peresecina, raionul Orhei, cu ocazia Hramului localităţii

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a felicitat locuitorii satului Peresecina, raionul Orhei, cu ocazia Hramului Localităţii, urându-le “bunăstare, sănătate, realizări frumoase, iar Hramul localităţii săle aducă pace şi linişte sufleteasca”.

“Am fost nu o data in Peresecina si sunt sigur ca voi veni lafel de des şi pe viitor. Se întîmplă la insistenta primarului din localitate, d-lui Nicolae Buzu, un gospodar şi un primar cumsecade. Am observat realizări contecrete — văd iluminare, construcţie de insfrastructură si logistica, sunt evidente realizările primarului şi Dvs., stimaţi locuitori. Vă urez mulţi ani şi realizări frumoase în continuare”, a menţionat preşedintele PDM.

Satul Peresecina, raionul Orhei, datează din anul 1436 şi este una dintre cele mai mari localităţi rurale din RM, cu o populaţie de peste 8000 de locuitori. Primarul localităţii, Nicolae Buzu, a fost ales in funcţie din anul 2011 şi este membru al Partidului Democrat din Moldova.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu a efectuat o vizită în raionul Briceni În ajun de hram, democraţii au vizitat Complexul de Pedagogie Curativă “Orfeu” din capitală