Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Liga Tinerelor Democrate a demarat ciclul de seminare “Calea spre succes”

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Liga Tinerelor Democrate a reluat ciclul de seminare: “Calea spre succes”, iniţiat şi demarat în perioada 2011–2012. Proiectul conţine o serie de activităţi, training-uri şi lecţii de instruire. Prima etapă este dedicată lecţiilor de dezvoltare a încrederii în sine care vor ajuta fetele în activitatea politică.

O altă etapă impotantă în obţinerea succesului este comunicarea şi negocierea. Tinerele vor dezvolta abilităţi de comunicare în public prin exersarea unor tehnici de prezentare publică.

La lecţiile de conduită, vor fi prezentate regulile etichetei în politică, regulile de bază într-o negociere şi reguli despre ţinuta vestimentară.

În luna decembrie se preconizează organizarea orelor de machiaj — “Frumuseţea — un pas spre succes”, în care fetele vor învăţa să facă un machiaj corect şi care să se potriveacă pentru fiecare dintre participante.

Întreg ansamblu de seminare are scop general de a forma imaginea unor tinere informate, profesioniste, sigure, stilate şi credibile.

La finalul ciclului tinerele particpante vor primi diplome de participant la cursul “Calea spre succes” în cadrul Galei Tinerelor Democrate.

Liga Tinerelor Democrate este o structură componentă a Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat din Moldova, constituită din tinere membre şi simpatizante ale PDM. LTD a fost constituită în 2008 la iniţiativa unui grup de tinere. De atunci această structură colaborează cu organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale în scopul realizării obiectivelor comune: promovarea valorilor social-democratice, a valorilor culturale europene şi a drepturilor omului printre tinerele din Republica Moldova şi peste hotarele ei, apărarea drepturilor tinerelor pentru înlăturarea barierelor create de către structurile guvernamentale sau administrativ publice.

Sursa: www.pdm.md

Forumul European pentru Democraţie şi Solidaritate va pleda pentru parafarea şi, ulterior, semnarea cât mai rapidă a Acordului de Asociere a ţării noastre cu UE Preşedintele PDM, Marian Lupu, a avut o întrevedere cu Ambasadorii Suediei şi Poloniei în RM