Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Partidul Democrat a lansat Departamentul pentru securitate

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Un nou departament de specialitate al Partidului Democrat din Moldova, responsabil cu elaborarea politicilor partidului în domeniul securităţii şi ordinii publice, a fost constituit, astăzi, 24 octombrie a.c. Departamentul este coordonat de vicepreşedintele PDM, Andrian Candu, şi reuneşte experţi în domeniu, printre care şi persoane care au condus în anii precedenţi instituţii de forţă din stat.

“În PDM sunt specialişti de înaltă calificare, care vor propune iniţiative utile şi politici pentru a susţine realizarea cu succes a reformelor în poliţie, procuratură, armată etc. În Parlament există multe iniţiative ce vizează implementarea acestor reforme, iar rolul principal al acestui Departament este să elaboreze măsuri complementare, chibzuite, ale PDM — pentru ca procesele de modernizare şi eficientizare să se deruleze cu succes”, a declarat vicepreşedintele PDM, Andrian Candu.

Şef al Departamentului pentru Securitatea statului şi a cetăţenilor este deputatul Alexandru Stoianoglo, preşedintele Comisiei parlamentare pentru securitate naţională, apărare şi ordine publică. “Nu vom fi declarativi, ci vom lansa propuneri bine gândite, reieşind din realităţile şi posibilităţile statului, elaborate de specialiştii care cunosc îndeaproape sistemul. În cadrul următoarei şedinţe vom pune în discuţie subiectul privind finanţarea principalelor instituţii de forţă, în contextul pregătirii Legii bugetului pe anul viitor”, a anunţat şeful Departamentului PDM.

Precizăm că departamentele PDM sunt structuri organizatorice interne, ce reunesc specialişti în domeniile sectoriale ale statului. Rolul acestor departamente este de a elabora analize şi propuneri cu efecte pozitive pentru cei mulţi.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

A fost dat startul Adunărilor Generale ale Organizaţiilor PDM din suburbiile capitalei Partidul Democrat din Moldova lansează o versiune îmbunătăţită a aplicaţiilor pentru iPhone şi Android