Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

A fost dat startul Adunărilor Generale ale Organizaţiilor PDM din suburbiile capitalei

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Prima organizaţie primară care şi-a prezentat raportul pentru doi ani de activitate a fost cea de la Băcioi. Printre cele mai importante realizări ale echipei democraţilor, preşedinta Organizaţiei locale a PDM, Diana Dicusarî, a menţionat ajutorul acordat familiilor nevoiaşe, persoanelor în etate, precum şi donaţiile pentru şcolile şi grădiniţele din localitate.

În cadrul şedinţei a fost aleasă conducerea Organizaţiei locale de Femei şi a Persoanelor în Etate. Totodată, participanţii şi-au stabilit priorităţile pentru perioada ce precede alegerile parlamentare din 2014. Democraţii planifică mai multe activităţi prin care să atragă noi membri de partid şi să-şi sporească vizibilitatea în comună. Între acestea, organizarea audienţelor demintarilor din partea Partidului Democrat din Moldova cu locuitorii din Băcioi.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a declarat că anul care vine este unul deosebit de important şi cere implicare din partea fiecărui membru.

“Organizaţia primară Băcioi este una cu un potenţial mare, dar care urmează să fie valorificat la următoarele scrutine electorale. Scorul înregistrat la ultimele alegeri locale, dar şi multiplele acţiuni desfăşurate în localitate de echipa PDM ne dau speranţa că rezultatele partidului vor creşte”, a spus Pavel Filip.

Până la sfârşitul lunii noiembrie urmează să aibă loc Adunările Generale ale Organizaţiilor Primare PDM din toate suburbiile municipiului Chişinău, în total 18 la număr.

Sursa: www.pdm.md

Victor Zubcu, preşedintele Tineretului Democrat al PDM, a participat la lucrările Congresului Tineretului Social Democrat din România Partidul Democrat a lansat Departamentul pentru securitate