Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Practici de succes pentru democraţii din organizaţiile de tineret din republică

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 noiembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

În zilele de 26 si 27 octombrie democraţii din organizaţiile de tineret din sectorul Rîşcani, municipiul Chişinău, din municipiul Bălţi şi Ialoveni au participat la trainingul “Practici de Succes” organizat de OLOF PALM International Center, care a avut loc la Costesti, r-nul Ialoveni.

50 de tineri au fost instruiţi în diverse domenii, şi anume: Social-democraţia de Radu Cherdivară si Ion Cozma, managmentul organizaţiilor de tineret de Ana Carpovici, motivarea şi implicarea tinerilor în activităţile PDM de Andrian Buligari.

Tinerii democraţi au făcut schimb de idei şi au pus în discuţie proiectele implementate de organizaţile municipale Chişinau, Bălţi şi Ialoveni şi au elaborat planurile de lucru pentru lunile viitoare în contextul campaniei naţionale PDM “Ajut Moldova” şi organizarea Saptămînii tineretului care va avea loc în perioada 10–17 noiembrie.

Victor Zubcu, preşedintele organizaţiei de tineret al Partidului Democrat din Moldova, viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor a discutat cu tinerii democraţi despre rolul lor în politică şi în special rolul tinerilor în cadrul Partidului Democrat din Moldova. “Cînd vorbim de rolul tinerilor în politică, inevitabil ajungem la atitudine, angajamente si implicaţie. Pentru că garantul democraţiei în ţară şi în partid sunt tineri i, iar ei trebuie să conştientizeze acest fapt, să devină o generaţie participativă.”, a declarat preşedintele

Cu mesaje de încurajare pentru tineri au venit Cecilia Graur — preşedintele PDM Bălţi, Mihai Catan — primar de Moleşti şi Erica Zucec — manager de proiect PDM.

Sursa: www.pdm.md

Pavel Filip îşi îndeamnă colegii de partid să susţină parcursul european al ţării Vlad Plahotniuc lansează blogul personal