Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip îşi îndeamnă colegii de partid să susţină parcursul european al ţării

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 noiembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a transmis acest mesaj în cadrul Adunării Generale a Organizaţiei Primare Ghidighici.

“Având în vedere importanţa Summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius pentru parcursul european şi pentru viitorul ţării noastre, este foarte important să susţinem manifestaţia publică, care va avea loc duminică, 3 noiembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Prin decizia Consiliului Politic Naţional, Partidul Democrat s-a angajat să-şi mobilizeze membrii şi simpatizanţii săi pentru a asigura o prezenţă masivă la eveniment. Astfel, ne vom reconfirma statutul de forţă politică responsabilă, care acţionează în numele cetăţenilor ţării”, a declarat Pavel Filip.

În alt context, preşedintele a apreciat prestaţia Organizaţiei Ghidighici a Partidului Democrat, care este una dintre cele mai active din suburbiile capitalei. Echipa democraţilor şi-a ales conducerea şi a stabilit priorităţile de activitate, în perspectiva alegerilor parlamentare şi locale. În fruntea organizaţiei a fost ales Vasile Şchiopu, consilier local.

Şi Organizaţia de la Bubuieci şi-a desemnat liderul. Membrii de partid au decis să-l reconfirme în funcţie pe Eduard Vecvert, preşedintele Comisiei Funciare în Consiliul local.

Pe parcursul lunii curente, toate organizaţiile din suburbii ale PDM urmează să desfăşoare Adunări Generale.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia Persoanelor în Etate a PDM Soldanesti, şi-a desemnat conducerea Practici de succes pentru democraţii din organizaţiile de tineret din republică