Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia Persoanelor în Etate a PDM Soldanesti, şi-a desemnat conducerea

|versiune pentru tipar||
PDM / 29 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Tot mai multe persoane de virsta a treia adera la Partidul Democrat. Cei peste 60 de participanţi la Conferinţa raionala a Organizaţiei Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii”, reuniţi în şedinţă vineri, 25 octombrie, au reales în funcţia de preşedinte a organizatiei pe Mihail Stirbu, specialist în domeniul culturii, in prezent pensionar si in functia de vicepresedinte pe Elena Hulub.

In prezent Organizatia Persoanelor in Etate a PDM Soldanesti numara peste 350 de membri din toate localitatile raionului.

Conform raportului pentru primii doi ani de activitate, Organizaţia a desfăşurat numeroase acţiuni destinate oamenilor de vârsta a treia: consultaţii juridice, acte de caritate, întâlniri in preajma sarbatorii de 8 Martie, venind cu cite o floare si o felicitare pentru doamnele din fiecare localitate din raion.

La Conferinta au fost prezenti: Presedinta organizatiei raionale a PDM Svetlana Rotundu, Membrii Comitetului Executiv, cit si sefii seviciilor desconcentrate din teritoriu. La lucrarile conferintei a fost prezenta Dna Nina Turcan, Presedinta organizatiei Nationale a oamenilor in Etate “Tezaurul Naţiunii”, care a încurajat activismul oamenilor de vârsta a treia.

Potrivit vorbitorilor, politicile sociale echilibrate promovate de Partidul Democrat din Moldova vor permite atragerea de noi membri în rândul formaţiunii, lucru deosebit de actual în perspectiva alegerilor din 2014.

La finalul conferinţei au fost cei prezenti au fost felicitati cu ziua Oamenilor in Etate care a fost sarbatorita recent.

Sursa: www.pdm.md

Încă o organizaţie a tinerilor democraţi a fost creată în suburbii Pavel Filip îşi îndeamnă colegii de partid să susţină parcursul european al ţării