Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Încă o organizaţie a tinerilor democraţi a fost creată în suburbii

|versiune pentru tipar||
PDM / 29 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Tinerii democraţi din orăşelul Vatra, suburbie a municipiului Chişinău, doresc să se implice mai activ în viaţa politică. Pentru a-şi atinge obiectivul, ei au creat în localitatea lor Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din Moldova.

La şedinţa de constituire au participat membrii Biroului Executiv “Tineretul Democrat” Buiucani, precum şi tineri locuitori din Vatra. Aceştea şi-au ales conducerea organizaţiei. Astfel, în funcţia de preşedinte a fost votat Oleg Cobelev, membru activ de partid.

Potrivit vorbitorilor, Partidul Democrat din Moldova este o forţă politică în care se regăsesc şi le oferă posilbilitatea să-şi realizeze potenţialul. Ei sunt convinşi că odată cu formarea organizaţiei de tineret, vor putea să-şi promoveze ideile mult mai uşor.

Preşedintele Organizaţiei municipale de Tineret PDM Chişinău, Igor Usturoi, a salutat constituirea noii structuri.

“Organizaţia municipală de tineret îşi propune să lucreze pe două dimensiuni: dezvoltare şi extindere Cu fiece structură nouă, echipa noastră devine mai puternică. Doar aşa vom putea să atingem unul din principalele noastre obiective- sporirea nivelului de implicare al tinerilor în viaţa politică”, a declarat Igor Usturoi.

După Vatra, în această săptămână, vor mai fi create organizatii ale tinerilor democraţi din Truşeni şi Durleşti. PDM Chişinău a lansat procesul de constituire a organizaţiilor de tineret în suburbii acum un an, urmând să creeze astfel de structuri în toate localităţile din municipiu.

Sursa: www.pdm.md

Consiliului Politic Naţional al PDM a stabilit priorităţile formaţiunii pentru perioada imediat următoare Organizaţia Persoanelor în Etate a PDM Soldanesti, şi-a desemnat conducerea