Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi vor participa la mitingul din 3 noiembrie

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 noiembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia de Tineret PDM Ciocana se pregăteşte să participe, alături de ceilalţi membri ai Partidului Democrat, la acţiunea de susţinere a integrării europene a Republicii Moldova.

Subiectul a fost discutat în cadrul Conferinţei Organizaţiei de sector “Tineretul Democrat” şi se înscrie în planul de consolidare a aripii tinere a democraţilor.

Potrivit preşedintelui Organizaţiei PDM Ciocana, Sergiu Sainciuc, viceministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, manifestaţia de duminică va demonstra unitatea cetăţenilor în numele viitorului ţării.

“Dragi colegi vă invităm duminică, 3 noiembrie, cu începere de la ora 11.00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la ampla manifestaţie publică în susţinerea integrării europene a Republicii Moldova. Prin prezenţa noastră masivă la eveniment, vom spune un «DA» puternic viitorului şi prosperării ţării”, a declarat Sergiu Sainciuc.

Un apel în acelaşi sens a făcut şi secretarul-executiv al Organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Democrat, Iurie Cazacu, care a apreciat totodată modul de planificare a Conferinţei.

“Aţi demonstrat astăzi un model de organizare a unei sedinţe de partid. Sper că veţi depune acelaşi efort pentru consolidarea echipei şi creşterea vizibiltăţii şi a imaginii tineretului democrat la nivel de sector”, a spus Iurie Cazacu.

În aceeaşi şedinţă, a fost aleasă conducerea Organizaţiei de Tineret de la Ciocana. În funcţia de preşedinte a fost votat Artiom Guşan, membru de partid din 2008.

Sursa: www.pdm.md

Vlad Plahotniuc lansează blogul personal Discurs susţinut de preşedintele PDM, Marian Lupu, la Adunarea Pentru Moldova, Pro Europa