Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia persoanelor în etate “Tezaurul Naţiunii” a PDM Rezina şi-a desemnat conducerea

|versiune pentru tipar||
PDM / 11 noiembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Tot mai multe persoane ajunse la vîrsta a treia — Vîrsta Intelegenţii a Înţelepciunii — aderă la Partidul Democrat.

Cei peste 40 de participanţi la Conferinţa Raională a Organizaţiei Persoanelor în Etate “ Tezaurul Naţiunii” s-au reunit în şedinţă duminică, 10 noiembrie 2013.

Cu cuvint de salut către cei prezenţi a venit d-na preşedinte OT PDM Rezina Eleonora Graur, care i-a salutat pe cei prezenti si i-a mulţumit d-lui A.Chiriţă pentru conlucrare, dorindu-i sănătate şi apreciere dupa merite în urmatoarele proiecte politice ale dumnealui…

În calitate de preşedinte a Organizaţiei Persoanelor în Etate “ Tezaurul Naţiunii” Rezina a fost propusă candidature d-nei Vasilisa Nitulenco, propunere parvenită de la d-nul Iurie Rusu şi confirmată de către d-na Graur Eleonora, d-nul Bulhac Alexandru si M.Cebotar. Candidatura d-nei Vasilisa a fost votată unanim de către toţi cei prezenţi.

Au fost aleşi în modul cel mai democratic şi vicepreşedinţii — d-ul Alexandru Bulhac şi Sergiu Spatari.

In calitate de secretar a fost aleasă o profesoară de la gimnaziul Ciorna -Scutelnic Olga .

D-na Vasilisa Nitulenco a mulţumit tuturor pentru încredere şi a promis să folosească toate capacităţile pentru binele celor mai trişti ca noi şi a generaţiei de vîrstă a treia, care sunt copiii frontului trecînd prin cele mai grele experimente… Sunt răbdători , se mulţumesc cu puţinul pe care-l au, dar revoltîndu-se în suflet, fiindcă au tăcut cînd zburau schijele şi se ascundeau sub răsărită, cînd se sprijineau de gard în vremea foamei, dar nu se jucau…Ei au făurit binele de astăzi şi cu părere de rău multe guverne au uitat de ei…Insa nu si Partidul Democrat din Moldova.

La Conferinţă au fost prezenţi membrii Biroului Executiv şi d-na Maria Fusu — secretarul organizaţiei Naţionale a Oamenilor în Etate “Tezaurul Naţiunii”, care a încurajat activizmul persoanelor de virsta a treia si responsabilizare celor din jur fata de cei mai tristi ca noi.

Copii noştri sunt bătrîneţea noastră… Educaţia dreaptă e bătrîneţea noastră fericită, educaţia proastă — jalea noastră viitoare, lacrimile noastre — vina noastră faţă de oameni, faţă de întreaga ţară…

Bătrîneţea este tezaurul naţiunii…Numai omul e în stare să facă imposibilul…

Organizaţia PDM din raionul Rezina rămîne unită şi puternică, deschisă la dialog cu toţi membri de partid, atentă la observaţiile şi propunerile de îmbunătăţire a activităţii.

Deacea, activităţile desfaşurate de către PDM sunt facute cu oameni-pentu oameni.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi vor fi mesagerii Uniunii Europene Marian Lupu va participa la Reuniunea Consiliului Internaţionalei Socialiste