Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Femeile democrate, în vizită la copiii cu vederea slabă

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 noiembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia de Femei PDM Centru, municipiul Chişinău, a mers în vizită la Liceul tehnologic pentru copii cu vederea slabă din capitală. Acţiunea a avut loc cu prilejul Zilei internaţionale a educaţiei copiilor nevăzători, marcată pe 13 noiembrie.

Este al treilea an consecutiv când, în această zi, reprezentantele Partidului Democrat din Moldova vizitează instituţia în cauză. Doamnele democrate au discutat cu profesorii şi elevii, s-au interesat de noutăţile din acitivtatea şcolii.

În Liceul tehnologic învaţă peste 100 de elevi. Oaspeţii le-au adus în dar un set de inventar sportiv: mingi de fotbal şi baschet, palete de tenis de masă, accesorii pentru badminton, table de şah şi dame. Cadourile au fost înmânate de preşedintele Organizaţiei de Femei PDM Centru, Ruxanda Glavan, viceministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei.

Ziua internaţională a educaţiei copiilor nevăzători este marcată în ziua de naştere a pedagogului francez Valentin Hauy, întemeietorul primei şcoli pentru nevăzători din lume. O altă zi a nevăzătorilor, cea a Bastionului Alb, se marchează pe 15 octombrie.

Sursa: www.pdm.md

Precizare PDM referitor la declaraţiile dlui M.Formuzal Vârstnicii din PDM: Îmbătrânim frumos şi sănătos