Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Precizare PDM referitor la declaraţiile dlui M.Formuzal

|versiune pentru tipar||
PDM / 13 noiembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Referitor la declaraţiile de astăzi ale başcanului UTA Găgăuzia, domnului Mihail Formuzal, Partidul Democrat face următoarele precizări:

Constatăm ca domnul Mihail Formuzal a intrat prematur în campanie electorala, împreună cu noii săi aliaţi politici din PCRM. Probabil, speriat de sprijinul tot mai mic pe care îl are din partea populaţiei, a ales o cale lipsita de bărbăţie politica pentru a-şi justifica eşecurile.

Pretenţiile formulate astăzi la adresa Partidului Democrat îl descalifica pe domnul Formuzal ca om politic şi îl arata opiniei publice ca fiind un om obsedat de funcţie, disperat sa nu-şi piardă privilegiile.

Ne exprimăm speranţa că declaraţiile fanteziste lansate astăzi de başcanul Găgăuziei sunt doar o răbufnire emoţională şi nu reprezintă executarea unor comenzi primite din exterior.

Îi recomandăm domnului Formuzal să depăşească panica în care se află şi să revină la realitate, la problemele reale ale oamenilor care trăiesc în Găgăuzia, să accepte cu resemnare faptul că astăzi populaţia îl sancţionează pentru nerealizările din mandatul său şi să nu-şi mai ascundă ineficienţa în spatele unor atacuri la adresa unor partide politice.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu va participa la Reuniunea Consiliului Internaţionalei Socialiste Femeile democrate, în vizită la copiii cu vederea slabă