Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii Democraţi şi-au dat întîlnire în unul din cluburile din capitală

|versiune pentru tipar||
PDM / 2 decembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Tinerii Democraţi şi-au dat întîlnire în unul din cluburile din capitală. Petrecerea a fost organizată cu scopul de a-i felicita pe tineri cu prilejul Săptămînii Tineretului. Sărbătoarea a fost un bun prilej de a manifesta recunoştinţa Partidului Democrat din Moldova pentru susţinerea clauzei europene.

La eveniment a fost prezentă conducerea Partidului Democrat din Moldova: secretarul general al Partidului Democrat din Moldova, Constantin Botnari, vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Adrian Candu, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Oleg Ţulea, ministrul transporturilor şi infrastructurii drumurilor, Vasile Botnari şi preşedintele organizaţiei de tineret a Partidului Democrat din Moldova, viceministrul dezvoltării regionale şi construcţiilor, Victor Zubcu. Aceştia au adresat tinerilor un mesaj de felicitare, îndemnîndu-i să înveţe, să cucereasă înălţimi, să se implice în viaţa social-politică a ţării şi să profite de cei 35 de ani de tinereţe reglementaţi prin lege.

Victor Zubcu a remarcat că tinerii democraţi ştiu să muncească şi să se distreze, iar acest lucru îi va ajuta să creeze un echilibru în viaţa personală şi în activitatea lor profesională.

Atmosferă incendiară a fost încinsă de băieţii de la Comedy Zebra Show care au venit cu un recital de glume pentru publicul care a ştiut să le aprecieze la justa valoare simţul umorului.

Evoluţia interpretului Calra’s Dreams a constituit momentul culminant al serii. Scena Drive-ului s-a dovedit a fi prea mică pentru sutele de tineri doritori să cînte împreună cu interpretul iubit.

Reamintim că este pentru a doua oară cînd Partidul Democrat din Moldova organizează un asemenea eveniment. Anul precedent în acelaşi club, în luna noiembrie, s-au adunat peste 1000 de tineri.

Sursa: www.pdm.md

Discursul Preşedintelui PDM, Marian Lupu, în Piaţa Marii Adunări Naţionale Marian Lupu a discutat despre procesul de integrare europeană cu locuitorii raionului Ungheni