Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Istorie de Succes a Membrei OF PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 20 decembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

În data de 18 Decembrie, Organizaţia de Femei a Partidului Democrat a organizat ultimul eveniment din anul curent a campaniei EU+10, denumit Istorie de Succes a Membrei OF PDM. Protagonista evenimentului fiind Doamna Ioana Bobeica, care şi-a fixat drept scop de a motiva nu doar 10 doamne de a adera la Organizaţia de Femei PDM după specificul campaniei, însă a cooptat în Organizaţia de Femei 30 de doamne noi. Preşedinta Organizaţiei de Femei PDM a subliniat cît de important este de a disemina mesajele partidului în rîndul femeilor, căci politica socială democrată este una europeană şi vizează fiecare cetăţean în parte. De asemenea, a motivat doamnele să se implice în activitatea de partid, menţionând că participarea femeilor în politică este un instrument democratic care şi-a demonstrat eficienţa.

Ioana Bobeica, membra Consiliului Politic Naţional PDM şi membra Consiliului Coordonator a OF PDM a mulţumit doamnelor pentru prezenţă, menţionând că astfel de evenimente sunt importante, căci permit doamnelor de a interacţiona direct cu Conducerea PDM, pentru a avea posibilitatea de a se informa din prima sursă.

La eveniment a fost prezentă şi o activistă a Forului Femeilor din Cipru — Doamna Tatiana Petrică, care a subliniat că cooperarea cu OF PDM va continua.

Reamintim, că Organizaţia de Femei PDM în cadrul Strategiei 2012–2016 şi-a punctat drept scop de a motiva cît mai multe doamne să adere la PDM, campania EU+10 fiind unul din instrumentele pentru implementarea acestui obiectiv. Campania va fi continuată şi în anul 2014.

Sursa: www.pdm.md

OF PDM şi LTD îndeamnă oamenii la acţiuni de caritate Organizaţia de Femei a PDM şi-a consolidat forţele pentru anul 2014!