Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Încă un grup de comunişti aderă la Partidul Democrat

|versiune pentru tipar||
PDM / 26 decembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Comuniştilor se destramă şi mai mult. Încă un grup de membri ai Consiliului raional, deja din raionul Drochia, aleşi pe listele PCRM, au anunţat astăzi printr-o declaraţie că părăsesc rândurile formaţiunii şi aderă la Partidul Democrat.

Potrivit declaranţilor, la conducerea Partidul Comuniştilor, sunt “talibani” care au pierdut cu totul demnitatea şi simţul măsurii. Ei spun că cei care în prezent au luat puterea în partid demonstrează numai nişte spectacole politice de prost gust.

“Noi declarăm astăzi, cu regret, dar şi cu speranţa care apare întotdeauna la un nou început, că ieşim din PCRM, pentru că a devenit o grupare radicală şi nu ne susţine în munca noastră pentru alegătorii şi pentru raionul nostru! Vrem să fie ştiut că demult a apărut o prăpastie între conducerea acestui partid, cum am descris-o, şi oamenii din teritoriu. Această situaţie se discută între colegii din mai multe raioane şi localităţi. Noi confirmăm ce-au declarat câteva zile în urmă colegii de la Şoldăneşti, iar după şedinţa Parlamentului de marţi chiar am hotărât cu toată convingerea că nu mai vrem să facem parte dintr-un partid, care scoate în frunte nişte obrăznicături, provocatori. Şi am ales anume forţa sănătoasă, cea mai apropiată de viziunile noastre, o formaţiune care ne ajută cu toată deschiderea fiind la guvernare — anunţăm că intrăm în rândurile Partidului Democrat!”, scriu semnatarii.

Amintim că săptămâna trecută, un grup de membri PCRM din Consiliul Raional Şoldăneşti au părăsit formaţiunea şi au aderat la PD, declarând că Partidul Comuniştilor acţionează în ultima vreme împotriva intereselor naţionale ale Republicii Moldova, încercând să blocheze cursul european dorit de majoritatea societăţii.

Sursa: www.pdm.md

Persoanele de vîrsta a treia îşi consolidează forţele pentru implicare Cadouri de Crăciun pentru copiii de la grădiniţa nr. 226 din capitală