Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Persoanele de vîrsta a treia îşi consolidează forţele pentru implicare

|versiune pentru tipar||
PDM / 26 decembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Pensionarii din raionul Rezina, membri ai Partidului Democrat, şi-au unit forţele în tendinţa de schimbare, fiind consolidaţi de acelaşi scop — implicarea rezultativă în soluţionarea problemelor oraşului şi ale satelor noastre. Iniţiatorul a fost dna Eleonora Graur, preşedintele Organizaţiei teritoriale a PDM Rezina, preşedintele raionului, care avut o întâlnire cu reprezentanţii categoriei respective, deoarece experienţa acumulată pe parcursul vieţii de aceşti oameni poate fi de mare ajutor în depăşirea problemelor.

Vasilisa Niţulenco, preşedintele organizaţiei oamenilor în etate “Tezaurul naţiunii” din Rezina a menţionat în cadrul întrunirii că, deşi sunt la odihna binemeritată, persoanele de vîrsta a treia nu-şi pot permite să stea la o parte cînd simt şi înţeleg că experienţa lor, aptitudinile şi viaţa trăită sunt necesare şi ar putea contribui la depăşirea mai rapidă a problemelor.

Eleonora Graur a salutat şi apreciat intenţia persoanelor care, în pofida vîrstei şi a problemelor de sănătate, se doresc părtaşe la lucrurile bune şi frumoase pentru raion. Totodată, dna preşedinte le-a asigurat de toată susţinerea şi ajutorul în drumul dumnealor către succes. Şi, deoarece suntem în sărbători, Eleonora Graur le-a oferit bătrînilor cadouri, ca să le încălzească inimile şi să le facă viaţa mai frumoasă în această perioadă.

Sursa: www.pdm.md

Comuniştii din Şoldăneşti părăsesc PCRM-ul şi aderă la Partidul Democrat Încă un grup de comunişti aderă la Partidul Democrat