Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii din Chişinău au făcut totalurile anului 2013

|versiune pentru tipar||
PDM / 28 decembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Activiştii PDM din municipiul Chişinău s-au reunit, într-un cadru solemn, pentru a marca sfârşitul anului 2013.

La festivitate au participat peste 300 de persoane — de la preşedinţii organizaţiilor primare de partid până la liderii Organizaţiei municipale. Oaspeţi speciali ai evenimentului au fost preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu; preşedintele de onoare al formaţiunii, Dumitru Diacov; secretarul general PDM, Constantin Botnari; deputaţi şi miniştri democraţi.

Preşedintele Organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Democrat, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a menţionat cele mai importante realizări obţinute în anul 2013. Acestea ţin în mare parte de reformarea organizaţiei municipale de partid.

“Astăzi, când am reuşit să ne reunim într-o asemenea componenţă, inclusiv peste 260 de preşedinţi ai organizaţiilor primare, trăiesc un sentiment de mândrie pentru Organizaţia municipală Chişinău a Partidului Democrat. Putem afirma, pe bună dreptate, că avem o echipă de oameni inteligenţi, am reconstituit structurile interne ale Organizaţiei municipale, am aprobat Strategia «15 pentru Chişinău», în perspectiva următoarelor alegeri parlamentare. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru implicare, căci doar împreună vom putea să ne atingem obiectivele”, a declarat Pavel Filip.

Liderul PDM, Marian Lupu, i-a felicitat pe cei prezenţi pentru performanţele înregistrate de echipa democraţilor din Chişinău şi le-a dorit succese în anul care vine.

“Anul 2014 este unul decisiv pentru Republica Moldova şi deosebit de important pentru Partidul Democrat. Este un an an electoral, iar municipiul Chişinău reprezintă o fortăreaţă greu de cucerit. Ne aşteaptă o perioadă deloc uşoară, în care va trebui să ne mobilizăm cu toţii pentru a reuşi. Vreau să vă asigur de tot sprijinul conducerii Partidului Democrat pentru Organizaţia municipală Chişinău”, a spus Marian Lupu.

Liderii PDM au ciocnit câte un pahar de şampanie cu colegii lor de partid, dorindu-le un an bun, cu mult noroc şi bucurii alături de oamenii dragi.

Sursa: www.pdm.md

Cadouri de Crăciun pentru copiii de la grădiniţa nr. 226 din capitală Mesaj de felicitare cu ocazia Anului Nou, adresat de Marian Lupu