Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mesaj de felicitare cu ocazia Anului Nou, adresat de Marian Lupu

|versiune pentru tipar||
PDM / 30 decembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Stimaţi prieteni,

Încep prin a vă mulţumi pentru răbdarea şi înţelegerea de care aţi dat dovadă pe parcursul anului care se încheie.

Ţara noastră a reuşit să depăşească cu succes două momente importante pentru viitorul său, pe parcursul anului 2013, iar acest lucru vi se datorează în primul rând Dumneavoastră.

Formarea Coaliţiei Pro-Europene a fost un prim succes, în primăvara acestui an, care l-a determinat şi pe al doilea: parafarea, la Vilnius, a Acordului de Asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Ce reprezintă aceste succese pe care le împărtăşim? Înseamnă că ne apropiem de momentul în care promisiunile privind un viitor mai bun pentru părinţii, copiii şi buneii noştri — se vor concretiza.

Vă transmit din nou profunda mea recunoştinţă pentru îngăduinţa, dar mai ales pentru sprijinul Dumneavoastră faţă de PDM. Vă mulţumesc pentru că ne-aţi ţinut permanent conectaţi la realităţile din comunităţile locale şi pentru că ne-aţi susţinut să fim responsabili şi mai înţelepţi.

Îmi doresc ca anul care vine să ne regăsească la fel de hotărâţi şi de dornici să mergem pe calea progresului şi solidarităţii civice. Dacă anul acesta pot spune că a fost un an al speranţei, deja 2014 va fi anul consecvenţei şi al rezultatelor.

Vă doresc din tot sufletul sănătate, mult noroc şi încredere in viitorul pe care l-am ales împreună. Să aveţi parte de sărbători luminoase şi pline de căldură alături de cei dragi!

La mulţi ani!

Sursa: www.pdm.md

Democraţii din Chişinău au făcut totalurile anului 2013 Un grup de consilieri raionali şi locali din Edineţ, de pe listele PCRM, au anunţat că părăsesc rândurile formaţiunii şi aderă la Partidul Democrat