Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia de Femei din localitatea Chetrosu a organizat prima şedinţă a femeilor democrate din acest an

|versiune pentru tipar||
PDM / 19 ianuarie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia de Femei din localitatea Chetrosu a organizat în data de 19.01.2014 prima şedinţă a femeilor democrate din acest an. La şedinţă au fost prezenţi Preşedinta OF PDM Chetrosu — Nina Muler, Preşedinta OF PDM Drochia Ala Ciubotaru, vicepreşedinta OF PDM Drochia — Elena Foca şi Primarul satului Chetrosu — Ion Prodan şi secretarul executiv — Svetlana Conea, şi treizeci membre OF din Chetrosu.

Subiectele abordate în cadrul şedinţei au vizat obiectivele şi viziunea strategică a Reţelei Organizaţiilor de Femei a Internaţionalei Socialiste. Participantele au discutat despre un set de acţiuni prin care să implementeze obiectivele OF a Internaţionalei Socialiste în raionul Drochia. De asemenea, s-au trasat obiectivele strategice a OF PDM pentru anul 2014.

Preşedinta OF PDM Ocniţa a punctat că anul 2014 este unul important pentru Femeile Democrate marcând 10 ani de existenţă a OF PDM şi 10 ani de cînd PDM este membru a Internaţionalei Socialiste, astfel, este nevoie să ca femeile democrate să fie active în promovarea politicii sociale a partidului.

Sursa: www.pdm.md

Femeile pot reuşi Vârstnicii democraţi, promotori ai tradiţiilor strămoşeşti