Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democratele din sectorul Centru au făcut bilanţul activităţii în 2013

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 februarie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Activistele democrate s-au reunit la Conferinţa anuală a Organizaţiei de Femei PDM Centru, municipiul Chişinău. Preşedinta Organizaţiei, Ruxanda Glavan, a prezentat realizările obţinute în 2013 şi planurile pentru anul curent.

Potrivit raportului de activitate, pe parcrsul anului trecut, membrele de partid au fost implicate în numeroase acţiuni cu caracter politic, social şi cultural. Astfel, doamnele democrate au oferit pachete cu produse oamenilor nevoiaşi, au organizat o sărbătoare pentru 50 de copii cu sindromul Down, au oferit inventar sportiv Liceului cu profil tehnologic pentru copiii cu vederea slabă.

Organizaţia pune preţ şi pe creşterea competenţelor membrelor de partid, pentru care a desfăşurat instruiri în domeniul comunicării politice. Ruxanda Glavan s-a arătat convinsă că echipa sa va demonstra eficienţă maximă în campaniile electorale din 2014 şi 2015.

Preşedinta Organizaţiei municipale de Femei a Partidului Democrat, Monica Babuc, ministru al Culturii, a apreciat activitatea colegelor din sectorul Centru. “Organizaţia de Femei Centru demonstrează, de fiecare data, un rezultat bun, cu o coordonare raţională. Simbioza dintre forţele noi şi cele cu experienţă va permite o conlucrare eficientă între sectoare şi organizaţiile teritoriale”, a menţionat Monica Babuc.

Preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat din Moldova, Valentina Buliga, ministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, a adus felicitări liderilor din sector pentru munca desfăşurată şi i-a încurajat să fie cât mai activi. “Vă îndemn să fim uniţi, să ne implicăm cu toată forţa în activitatea de partid, căci succesul echipei depinde de fiecare dintre noi. Doar împreună putem realiza obiectivele politice pentru anul 2014, care este un an electoral”, a spus Valentina Buliga.

Adunările din sectoare preced Conferinţa municipală a Organizaţiei de Femei Chişinău a Partidului Democrat, ce urmează să aibă loc în primăvară.

Sursa: www.pdm.md

Vlad Plahotniuc: Puţină linişte pentru Bogdan… Bogdan Ţîrdea! Organizaţia de Femei PDM şi-a propus să comunice mai intens despre beneficiile semnării Acordului de Asociere la Uniunea Europeană