Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia municipală de Femei a Partidului Democrat lansează proiectul “Una dintre noi”

|versiune pentru tipar||
PDM / 9 februarie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Reprezentantele Organizaţiei de Femei PDM Chişinău au mers în vizită la liceul “Mihai Viteazul” din capitală. Directoarea instituţiei, Nelly Berezovschi, a fost protagonista primei întâlniri din cadrul proiectului “Una dintre noi”.

Prin această iniţiativă, democratele îşi propun să-şi cunoască mai bine colegele de partid, să afle cum au reuşit în viaţă şi în carieră, să le ofere posibilitatea de a-şi împărtăşi din experienţă.

Întâlnirea a început cu o excursie prin liceu, în timpul căreia Nelly Berezovschi a povestit despre realizările obţinut în cei 10 ani de când se află la cârma liceului, despre greutăţile pe care le-a întâmpinat la început şi despre planurile de viitor.

“Atunci când am preluat conducerea liceului, mi-am propus să schimbăm lucrurile, astfel încât elevii să vină aici cu plăcere, să le trezim interesul faţă de carte, să facem din şcoală o a doua casă pentru ei. Astăzi pot spune că ne-a reuşit şi suntem recunoscători Academiei Părinţilor pentru sprijin şi înţelegere”, a spus Nelly Berezovschi.

Potrivit preşedintei Organizaţiei de Femei PDM Chişinău, Monica Babuc, ministru al Culturii, Nelly Berezovschi este una din activistele de care doamnele democrate pot fi mândre.

“Astăzi ne-am convins de faptul că omul sfinţeşte locul. Doamna Berezovschi a reuşit să creeze un colectiv de profesionişti, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Liceul «Mihai Viteazul» a devenit unul dintre cele mai bune din oraş, iar noi, pe bună dreptate, putem fi mândre de faptul că Nelly Berezovschi este parte a echipei noastre”, a menţionat Monica Babuc.

Valentina Stratan, deputat în Parlament, a remarcat schimbările efectuate în liceu graţie directoarei.

“Mă bucur să mă aflu astăzi în acest liceu, în care domneşte o atmosferă de încredere şi respect reciproc între profesori şi elevi. Vedem cu ochii proprii câte s-au schimbat timp de 10 ani, de când în fruntea instituţiei se află colega noastră Nelly Berezovschi”, a spus Valentina Stratan.

Proiectul Organizaţiei de Femei PDM Chişinău “Una dintre noi” va scoate în evidenţă cele mai reprezentative membre de partid. Întâlnirile vor avea loc o dată pe lună.

Sursa: www.pdm.md

17 ani de la constituirea Partidului Democrat din Moldova Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate “Tezaurul naţiunii” PDM lansează proiectul “În Uniunea Europeană, cunoscând legislaţia”