Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

17 ani de la constituirea Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 8 februarie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Pe 8 februarie, se împlinesc 17 ani de la constituirea Partidului Democrat din Moldova. Astăzi, la 17 ani de la fondare, Partidul Democrat din Moldova este în plină ascensiune politică şi, cu rândurile consolidate, vine cu o echipă de profesionişti să răspundă solicitărilor cetăţenilor de a schimba lucrurile în bine şi de a-i oferi Republicii Moldova perspective europene clare.

Acest merit aparţine membrilor devotaţi ai formaţiunii, susţinătorilor din toată Moldova. Suntem un partid bine organizat, cu filiale puternice, democraţie internă şi preocupare pentru valorile şi interesele omului de rând în spiritul doctrinei social-democrate. Partidul este reprezentat în toate raioanele ţării, iar rândurile noastre continuă să crească.

Şi în plan internaţional formaţiunea reprezintă destoinic Republica Moldova în familia Socialiştilor Europeni, liderul PDM, Marian Lupu, fiind deja al doilea an unul dintre vicepreşedinţii Internaţionalei Socialiste.

PDM este partidul care are ca principală preocupare construirea statului european Republica Moldova, asigurarea bunăstării vieţii cetăţenilor, a funcţionalităţii instituţiilor care să garanteze drepturile şi libertăţile fiecăruia.

Partidul Democrat optează ferm pentru consolidarea Republicii Moldova ca stat, pentru relaţii la fel de bune cu ţările partenere din Vest şi din Est, şi pentru aderării ţării la Uniunea Europeană.

La Mulţi Ani PDM!

Marian Lupu,
Preşedintele Partidului Democrat din Moldova

Sursa: www.pdm.md

Declaraţii de solidaritate pentru cursul european Organizaţia municipală de Femei a Partidului Democrat lansează proiectul “Una dintre noi”