Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii Democraţi TD Leova promovează cultura sportului

|versiune pentru tipar||
PDM / 17 februarie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Peste 150 de tineri democraţi au participat la a III-a ediţie a Cupei Tineretului Democrat Leova la volei. Anul acesta s-au înregistrat cu multă rîvnă echipe din 20 de organizaţii primare.

TD Leova promovează al treilea an consecutiv, cultura sportului în rîndul tinerilor pentru formarea unei generaţii testate în competiţii şi competenţe. Aceste acţiuni vin să stimuleze tinerii să practice sportul, pentru o dezvoltare fizică armonioasă şi pentru formarea spiritului de solidaritate.

Reprezentanţii conducerii teritoriale PDM Leova susţin şi încurajează această competiţie anuală. “În sport ca şi poltică sunt necesare ambiţia, toleranţă, unitatea. Munca şi invenţia duc la atingerea unui progres în timp.”, a declarat Greţu Efrosinia, preşedintele Partdiului Democrat PDM Leova.

Prezent la eveniment, Victor Zubcu, preşedintele organizaţiei de tineret a Partidului Democrat din Moldova, viceministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţilor a menţionat în discursul său despre sport ca element de formare a verticalităţii noastre naţionale, ca cetaţeni şi ca ţară. “Este important cînd bunele tradiţii continuă în special în cadrul organizaţiilor teritorile, iar tinerii din Leova sunt un exemplu în acest sens. Socializare şi comunicarea sportivă contribuie benefic la formarea tinerei generaţi, iar noi TD PDM vom promova şi în continuarea acestă practică şi mai mult o vom multiplica în toate raioanele”.

După o luptă înverşunată, la proba masculină, primul loc şi Cupa Tineretului Democrat Leova la Volei, al doilea an consecutiv a revenit echipei din satul Tochile Răducani; pe locul II s-a clasat echipa din satul Colibabovca şi pe locul III echipa din satul Cupcui. La proba feminină, pe primul loc s-a clasat echipa din oraşul Iargara, pe locul II echipa din satul Tomai şi pe locul III echipa din Vozneseni.

Sursa: www.pdm.md

Declaraţia Fracţiunii Partidului Democrat din Adunarea Populară a Găgăuziei Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a efectuat o vizită în raionul Orhei