Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Seniorii democraţi au lansat campania “În UE, cunoscând legislaţia”

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 februarie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia Persoanelor în Etate a Partidului Democrat a demarat o serie de întrevederi raionale, deschise publicului, care au ca scop prezentarea şi explicarea proiectelor şi măsurilor de interes pentru societate.

Astfel, la Sângerei şi Râşcani au fost organizate până la moment două astfel de întâlniri cu simpatizanţi ai partidului dar şi cetăţeni simpli, fără apartenenţă politică, intresaţi de sfaturile pe care le-au avut de oferit democraţii.

Alături de persoanele în etate din PDM au participat, în calitate de invitaţi şi vorbitori, specialişti în domeniile social, juridic, informaţional, cadastral, evidenţa populaţiei — care au explicat impactul şi ce anume prevăd anumite măsuri sociale recent adoptate la Chişinău.

Deputatul Raisa Apolschii, preşedintele Comisiei juridice, numiri şi imunităţi din Parlamentul Republicii Moldova, şi preşedintele organizaţiei PDM din Râşcani, Mircea Cherdivară, le-au vorbit celor prezenţi la acţiunea partidului din Râşcani inclusiv despre beneficiile pe care le vor avea pensionarii de pe urma apropierii ţării de Uniunea Europeană. Menţionăm că organizaţia persoanelor în etate din Râşcani este condusă de către Gheorghe Borş.

În Sângerei, participanţii la întrunire şi-au exprimat preocuparea privind micşorarea numarului de medicamente compensate, preţurile mari la medicamente în farmaciile comerciale şi sumele ridicate la serviciile cadastrale etc. Specialiştii şi deputatul PDM Gheorghe Braşovschi au oferit răspunsuri pentru toate aceste preocupări ale celor din Sângerei. Gazda evenimentului organizat de seniorii partidului a fost preşedintele organizaţiei persoanelor în etate din raion, Eudochia Braşovschi. Cei prezenţi au avut parte şi de o surpriză, un recital de poezie al jurnalistului nevăzător Dumitru Luţcan.

Precizăm că seria de întâlniri organizate de Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate a PDM “Tezaurul Naţiunii” se petrece conform calendarului planificat de către conducerea structurii şi cu participarea preşedintelui, Nina Ţurcan.

Sursa: www.pdm.md

Democraţii au stabilit regulile de joc la formarea listei electorale pentru Consiliul municipal Chişinău Declaraţia de Solidaritate pentru promovarea meritocratică a Femeilor