Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii au împărţit mărţişoare locuitorilor din Chişinău

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia PDM Chişinău a felicitat locuitorii municipiului cu prilejul sosirii primăverii. De 1 martie, echipe ale democraţilor au mers prin sectoare şi le-au prins la piept mărţişoare trecătorilor. Gestul a fost însoţit de urări de sănătate, dragoste şi realizări frumoase.

Reprezentanţii organizaţiilor de partid Centru şi Ciocana au mers la centrele medicilor de familie din sectoare. Ei au înmânat pacienţilor şi lucrătorilor medicali mărţişoare şi un mesaj de felicitare din partea Preşedintelui Partidului Democrat, Marian Lupu. Nu au fost lipsite de atenţie nici persoanele întâlnite pe Aleea Mircea cel Bătrân.

Iar tinerii democraţi din sectorul Râşcani s-au pregătit din timp de 1 martie. Ei au confecţionat cu mâinile proprii brăţări în culorile mărţişorului. Printre cei care au primit în dar asemenea simboluri ale primăverii sunt şi elevii de la Complexul de Pedagogie Curativă “Orfeu”.

În suburbii, acţiunea s-a desfăşurat simultan în 10 localităţi. Democraţii au folosit acest prilej pentru a readuce în prim-plan tradiţia Mărţişorului şi a le dori semenilor o primăvară frumoasă.

Sursa: www.pdm.md

Mărţişorul Democrat — la Bălţi! Declaraţia PDM în legătură cu situaţia alarmantă din Ucraina