Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii îşi consolidează rândurile la Orhei

|versiune pentru tipar||
PDM / 17 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Aproximativ 700 de noi membri au aderat astăzi la Partidul Democrat. Carnetele de partid au fost acordate în cadrul unei reuniuni organizate de filila teritorială Orhei.

La eveniment au participat reprezentanţi din 38 de localităţi,dar şi liderul democraţilor, Marian Lupu, însoţit de colegii săi din Parlament Ion Stratulat şi Valentina Stratan.

“Aşteptăm o viaţă mai bună să rezolve probleme oamenilor, a cetăţenilor”, spune o participantă la întâlnirea democraţilor.

“Cât mai multe schimbări în spre bine, numai înspre bine”, vrea alt nou membru.

“Am venit să facem cunoştinţă cu PD, să vedem ce perspective ne dau. pensiile să ridice, traiul să fie mai uşor”, spune altă femeie.

Marian Lupu a menţionat că perioada următoare este crucială pentru Republica Moldova, îndemnându-şi colegii să promoveze reformele iniţiate de autorităţile de la Chişinău. De asemenea, liderul PD a menţionat importanţa alegerilor parlamentare din acest an.

“De rezultatele acestor alegeri parlamentare depinde foarte mult destinul şi soarta RM pe care noi cu dvs o vedem un stat suveran, independent, integru, cu perspectivă europeană”, a declarat preşedintele PD, Marian Lupu.

Reprezentanţii PD s-au referit şi la decizia Consiliului European privind liberalizarea vizelor pentru moldoveni. Ei au precizat însă că este important ca cetăţenii să nu-şi dorească să plece, ci să-şi construiască viitorul acasă, iar pentru asta este nevoie de cât mai multe investiţii străine. La reuniunea organizaţiei teritoriale Orhei a Partidului Democrat au participat peste o mie de membri.

Şi deputatul PD Ion Stratulat i-a felicitat pe noii săi colegi, care au decis să completeze rândurile democraţilor.

“Consolidând forţele, când eşti mai puternic, poţi soluţiona probleme de ordin social, la nivel local”, spune deputatul PD, Ion Stratulat.

“Investiţiile ne vor ajuta să creeăm locuri de muncă, bine plătite ca să asigurăm cetăţenii noştri cu aflarea lor în Republica Moldova şi nu cu dorinţa de a pleca”, susţine deputatul PD, Valentina Stratan.

Sursa: www.pdm.md

Prima etapă de pregătire a activiştilor PDM din Chişinău s-a încheiat “În Uniunea Europeană, cunoscând legislaţia”