Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia PDM Ştefan Vodă a lansat o campanie de caritate “Ţie mîna îţi întind”

|versiune pentru tipar||
PDM / 19 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

“Ţie mîna îţi întind” este campania de caritate lansată de către organizaţia raională al PDM Ştefan Vodă.

Susţinerea persoanelor/familiilor nevoiaşe din raion şi, nu în ultimul rînd ajutorarea acestora de a nu-şi pierde speranţa, indiferent de circumstanţe, cît şi conştientizarea că este cineva alături gata să-ţi întindă mîna, sunt obiectevele campaniei iniţiate.

Astfel, am venit să susţinem familia Golbea din s.Purcari. Două fetiţe, respectiv de 9 şi 14 ani, rămase orfane de părinţi se află la întreţinerea buneilor invalizi. La apelul unei mărinimoase doamne Galina Ciobanu (locuitoare a s.Olăneşti), care din simple motive creştineşti, le poartă mare grijă şi încearcă să-i ajute, am venit cu un televizor şi produse alimentare. Aflând problemele şi necesităţile membrilor familiei Golbea, ne-am angajat şi pe viitor să le fim alături.

O altă familie care are nevoie de susţinere, este familia Camila din satul Crocmaz, copilul cărora în vîrsta de 1 anişor suferă de cancer la ochi. Părinţii sunt nevoiţi să apeleze des la clinicile specializate din Moldova şi Ucraina, suportând cheltuieli considerabile, fiind nevoiţi să apeleze la ajutorul oamenilor mărinimoşi. Cu o susţinere financiară posibilă am venit şi noi către această familie.

Orice om are dreptul la o viaţă sănătoasă, frumoasă şi decentă, mai cu seamă copiii. Să nu-i trecem cu vederea pe acei, care necesită ajutor şi nu îndrăznesc să-l ceară. Întindeţi-le mîna!

Sursa: www.pdm.md

PD îşi consolidează forţele la Bălţi PDM Chişinău convoacă şedinţele consiliilor în sectoare