Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM Chişinău convoacă şedinţele consiliilor în sectoare

|versiune pentru tipar||
PDM / 21 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

După Consiliul Organizaţiei municipale, care a avut loc pe 20 februarie, PDM Chişinău desfăşoară reuniuni ale consiliilor şi în structurile sale teritoriale. Startul a fost dat la Buiucani, iar la şedinţă a fost prezent şi preşedintele Organizaţiei municipale a Partidului Democrat, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor.

Preşedintele Filip a prezentat participanţilor regulamentul care stipulează modalitatea de alcătuire a listei electorale a democraţilor pentru alegerile locale din 2015. Documentul a fost aprobat de membrii Consiliului Organizaţiei municipale în şedinţa din februarie.

“Avem, practic, toate instrumentele, am muncit pe parcursul acestor ani, am readus la viaţă organizaţiile primare — cele mai importante elemente din componenţa Organizaţiei municipale. Anume discuţiile cu vecinii, întâlnirile tete-a-tete cu fiecare alegător, ne pot asigura un scor bun la alegeri. Iar cel care obţine cel mai bun rezultat la parlamentare vine în listă la alegerile locale pe primele poziţii”, a declarat Pavel Filip.

Preşedinta Organizaţiei municipale de Femei, Monica Babuc, ministru al Culturii, spune că se simte bine în cadrul organizaţiei de sector din care face parte.

“Aici este echipă, se simte o atmosferă de prietenie. Capacitatea noastră de coagulare, modul de conlucrare, spiritul de echipă, ne dă plus valoare în activitatea noastră politică”, a menţionat Monica Babuc.

Preşedintele Organizaţiei PDM Buiucani, Veaceslav Nedela, a prezentat un raport pentru ultimul an de activitate. Potrivit lui Nedelea, acţiunile organizate au avut drept scop consolidarea echipei democraţilor.

“Mobilizarea exemplară de care am dat dovadă la acţiunile politice ne permite să ne identificăm drept o organizaţie de calitate. Majoritatea din cei prezenţi au participat la activităţile organizate în sector, motiv pentru care vreau să-i felicit”, a spus Veaceslav Nedelea, care a prezentat şi agenda Organizaţiei PDM Buiucani pentru următoarea perioadă.

Până la sfârşitul lunii curente, vor fi organizate şedinţe ale consiliilor în toate organizaţiile de sector ale PDM Chişinău.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia PDM Ştefan Vodă a lansat o campanie de caritate “Ţie mîna îţi întind” Valentin Guznac, noul preşedinte al Organizaţiei de sector PDM Râşcani